Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jieun Kalimah Make Kecap Aman


Jieun Kalimah Make Kecap Aman

jieun kalimah make kecap harase

1. jieun kalimah make kecap harase


lamun disakolah aya ulangan ngadadak, soal ulangana teh harese lantaran, ngapalkeunna ngan sakejap

2. 1. jieun kalimah aktif make kecap melak ?? 2. jieun kalimah aktif make kecap neungguel ?? 3. jieun kalimah aktif make kecap ngangeun ??


Jawaban:

2. jijeun kalimah aktif make kecap neungguel

Penjelasan:

Maaf kalo salah :)


3. jieun kalimah make kecap aman Pliss​


Jawaban:

Penjelasan:

Paman Indit Ka Jayapura

Paman Babantu Ngangkat Morsi

Penjelasan:

Yang Penting Kan Freestyle Dulu Boss


4. jieun kalimah make kecap Shakilatjieun kalimah make kecapkamari​


Jawaban:

1. Sakilat

"Andi mah ari ibak teh meni sakilat"

2. kamari

"kamari abdi sareng mamah meser acuk"

hapunten bilih aya kalepatan:)


5. Jieun Kalimah Make Kecap Pinalti!


Jawaban:

kamari abdi sareng barusan maen bal,dugi ka lebet pinalti ku lantaran maen na sae


6. jieun kalimah make kecap ngelekjieun kalimah make kecap ngais​


Jawaban:

eta ucing keur ngais runtah da lapareun

urang teh butuh ngelek euy

Penjelasan:

semoga membantu ya


7. jieun kalimah make kecap:​


3.budak teh ku naon nya melong wae ka Kuring

4.ting di dahar geus haseun

5.kuring Kamaru mere duit ka budak yatim

6.tong ditoel bisi labuh patung na

7.tong neunggeul nyeri

8.tong di pake bisi di carekan

9.sok atuh maca meh ngarti

10.tong di tajong teu sopan

11.sok nulis jawabana

12.tong disumputkeun ke di carekan

Penjelasan:

MAAF KALAU SALAH


8. Jieun kalimah make kecap siaran


Poe ayeuna Rangga bade siaran di TV swasta

9. 1. Jieun 5 kalimah nu make rarangken para! 2. Jieun 2 kalimah nu make kecap asa! 3. Jieun 2 kalimah nu make kecap siga! 4. Jieun 2 kalimah nu make kecap kawas! 5. Jieun 2 kalimah nu make kecap cara! 6. Jieun 2 kalimah nu make kecap saperti! 7. Jieun pidato/biantara anu temana ngeunaan "Pentingana Gotong Royong"


1. *parawargi nu ku simabdi hormat
*hayam tehh kr di paraban ku Aki
*Isah kr parasea jeung Abdi
*Nizar paracuek ka Iva
*Eman kr parabig-rabig jeung ivan
2. 1. Asatéh abdi jng maneh na pernah pajeung di SD
2. Ayeuna wayah asar

10. jieun kalimah make kecap ​


Lebaran

abdi senèng pas lebaran kusabab abdi bisa silatuhrahim sarèng kaluarga,babaturan,guru,dulur


11. Jieun Kalimah panyeluk!Jieun kalimah make kecap: Wilujeung enjing! Jieun kalimah make kecap: Assalamuallaikum! Jieun kalimah make kecap: Pa Guru! Jieun kalimah make kecap: Aduuh! Jieun kalimah make kecap:Asyiik! ​


Jawaban:

A.Assalamualaikum Abdi di bumi!

B.-

C.Aduuh abdi murag

D.Asyik Liburan isukan


12. 4:Jieun Kalimah Make Kecap: A:Kahot B:nyambuang 5:Jieun Kalimah Make Kecap: A:Amis Daging B:Amis Budi


Jawaban:

A.Kahot

Penjelasan:

maafkalo.salah


13. Jieun kalimah make kecap "ngaliwatan"Jieun kalimah make kecap "galumbira"​


Jawaban:

udin ngaliwatan sakola


14. jieun kalimah make kecap rarangken pada


arti dari kalimat itu..
"bikin kalimat eja-an "

15. 4. jieun kalimah make kecap kahot! jieun kalimah make kecap nyambuang!​


Jawaban:

ari kahot teh naon pak abimah teu terang


Video Terkait


Posting Komentar untuk "Jieun Kalimah Make Kecap Aman"